get up and dance your ass off!

Yep, that's my mood right now! Känner för att party real hard tonight men blir att dra upp till Johanna istället. Inte riktigt bestämt än vad som händer men hoppas på åtminstone en skräckfilm! ;) Innan dess ska jag svepa med rollern litegrann och sedan blir det kalas för lill-kusinen Ludvig som fyller 2år. (:

Ni får ha en underbar dag och fartfylld kväll! ;D
Ciao!♥


Måste bara tipsa om denna låt. Lyssnar på den nu och den ger mig ett otroligt bra humör! (y)

hej:)


love life!

Tjao!
Sitter i sängen med tjill musik på. Spotify är mitt liv, eller nästan iallafall.. hihi. Har en stor blå vägg framför mig som jag ska ta tag i och måla viiit. Är otroligt trött nu bara. Trött och slö. Mina ögon orkar knappt fungera som dom ska. Har varit och jobbat på mammas jobb idag, suttit vid datan och sorterat massa, MASSA olika företags vaddetnuär, haha. Men gud vad jobbigt det var för ögonen! Fick ta och kolla bort på något annat var 5:e minut eller så tillslut, för jag kunde inte fokusera blicken, ögonen gick typ i kors. Så som dom gör när man är riktigt trött ni vet.. Hm.. Får se hur jag klarar dagen imorgon med samma uppgift.. Den veckan i månaden nu också så det kan ju knappast bli bättre!? Haha.

Är så sjuuuukt taggad på feeeest så jag tror jag dör snart! Vill ut, ut, uuut! Nu när det är Halloween och allt. Verkar som alla har någonstans att ta vägen, men inte jag. Jag är nog barnet som Gud glömde eller något sånt.. Eh.. Om det dyker upp något seriöst så har jag ingen plan på vad man ska föreställa? :s Värt att fundera på. TIPS kanske?

En annan grej jag har att klaga på är Schwarzkopf Brilliance hårfärg. Köpte ett paket blond färg för att göra massa slingor så jag förhoppningsvis skulle bli mycket ljusare, men vad fan händer? INTE ETT PISS! What, what, what!? Gjorde visserligen tjocka och jättemånga slingor (med en hätta ni vet). Jag har ju väldans tjockt hår i och för sig men hallå eller, det ska la bli blondt ändå? Det är ju till för det. Man betalar inte för att inte få någon skillnad... Nej, fy, Schwarzkopf Brilliance är extremt ratad av mig! Japp.

Känner att bloggen får ta smällarna för mitt mens-humör nu men den är ju till för att få skriva av sig sådär gött ibland ;) .
Hoppas ni har haft det bra iallafall, och mår bäst!
Ciao!♥

paint your life in colors

Ojoj, nu har sjukdomen drabbat mig igen. Jag talar om den ökända bad update-sjukdomen som blir mer och mer förekommande. I'm sorry for that, I really am! Har haft fullt upp med att måla de senaste dagarna men ska försöka förbättra mig, jag vet ju trots allt hur jag ska förebygga sjukdomen.. ;)

För att göra er lite nyfikna så målar jag om mitt (brorsans gamla) rum. Det blir vitt och brunt, eller ah, kommer bli när det är klart! Så nu har jag målat de två minsta väggarna, två lager på varje vägg. Det tar sin lilla tid, men attans vad kul det ska bli när man närmar sig resultatet! :D Lite andra möbler ska sedan tillsättas i förändringssmeten och voilá så har Sara skapat ett bakverk som hon kommer stormtrivas med! Hihi.

Och så är man ju väldig snyggt osminkad och med papis sletna kläder på sig..

Bilder från MacBooken.

 

Nej, nu har Sara varit duktig och uppdaterat sitt liv de senaste dagarna på bloggvis men det är dags för henne att svepa penseln och rollern över nästa (stora) vägg!

Ciao!


Allt vi behöver det finns där. Vi lever i vår egen värld

Som ni nu förhoppningsvis redan märkt så har jag ändrat, fixat och donat lite här på bloggen. Jag har ändrat tillbaka till en header (Om ni minns så hade jag en bild på mig själv till höger av bloggen förut). Nöjd med den, och nöjd med hela bloggen nu skulle jag vilja tillägga! Hoppas ni tycker förändringen blev till det bättre!

Och glöm inte att göra det enklare för er att hålla er uppdaterade, följ min blogg på bloglovin! Länken är det fina blinkande Eiffeltornet här till höger. --->

Ciao!

too lost...

Bad update lately, sorry for that!

Kort skoldag idag, två lektioner bara, gillar't starkt! Engelskaredovisning om Storbritannien första lektionen. Gick faktiskt helt ok. Fick bara positiv kritik! :D Men jag känner verkligen att jag kan behärska det engelska språket väl och känner mig då trygg i att prata det också. Har alltid fascinerats av att kunna prata ett främmande språk, ända sen jag började lära mig det.
Nog om det. Imorse blev det buss 917 som vanligt. Satt och pratade med babys pojkvän Jocke hela vägen och på så sätt glömde jag av att jag hade mobilen i knät. (lånemobil t.o.m!) När jag sen skulle av hörde jag något ramla ner på golvet och frågade Jocke vad det var. Han svarade då att han trodde det var hans paraply som ramlade ner bara. Så jag gick ovetande av bussen.. Halvvägs ner till skolan upptäcker jag att jag inte har med mig mobilen.. Ljuset gick upp för mig att det var mobilen som hade dunsat ner från mitt knä, såklart! Så jag fick skynda ner till skolan och lånade Julias mobil för att få reda på vart mobilen var osv. Som tur är känner jag busschauffören litegrann så jag fick hans nr och ringde när jag kommit hem. Han sa att jag kunde hämta den på bussen sen, som då skulle vara 826:an. Perfekt! Jag traskade ner till stationen och hoppade på bussen, fick tillbaka mobilen och åkte med bussen hem. :D Slutet gott allting gott!!

Nu ska jag nog fortsätta plugga inför matteprovet på torsdag. Jag är ute i god tid, hejja mig!!

Cya soon!

P.S. Ny design på väg! Känner för förändring! D.S

styling

ÅHÅÅ vad jag älskar min gymnasielinje!! Är helt salig när jag är i salongen! Underbart är ordet!

Idag fortsatte vi med håruppsättningarna. Diana sötnosen gjorde en på mig. :D (Bilder laddas upp sist i inlägget) Vi hade tid över så då sminkade hon mig också. Blev riktigt nöjd med resultatet och det är definitivt något jag kan ha. Blev en ljus ögonskugga som grund och sen en brun/rostfärgad skugga över det.
Håret blev en inbakad fläta i luggen som löpte bak till en snyggt slarvig bulle på bakhuvudet. Simpelt men ändå snyggt!
Måste bara säga att Diana var jättefin idag, som vanligt! :D ♥



Nä, nu måste jag plugga inför hantverksprovet imorgon. Hårets uppbyggnad.. Ciao!

plans

Sitter och spelar lite på FB (a) haha. Jag höll ju på med Farmville ett tag, men sen blev farmen så stor att jag inte orkade med den längre, så där är jag inget vidare aktiv längre. :P Har börjat med Café World nu istället, mest för att ha som tidsfördriv t.ex. på rasterna i skolan eller så.
Oj, vilka viktiga saker jag har att skriva märker jag! -.- Men det får det bannemig bli ändring på! Känner att jag vill ändra design på bloggen en del, så det ska bli mitt mål. Och en till grej jag ska försöka med är att skaffa en inriktning på bloggen så jag inte bara sitter och skriver massa onödigt som jag gör nu. Jag skriver mest för att skriva och hålla bloggen igång, om ni förstår? Men blir ju lätt ointressant i längden.. Så, eftersom jag går Stylist-linjen på gymnasiet så får jag mycket utbildning inom det. Och för alla er därute som kanske inte har så stor koll på sånt, jag ska hjälpa er så gott jag kan med det jag lär mig! Att hjälpa sina medmänniskor är otroligt viktigt!
Dessa områden kandiderar starkt till mitt nya blogg-upplägg:
*Styling - hud, hår, smink m.m.
*Mode
*Viktiga tankar/diskussionsämnen

I alla fall kom jag på något. Man får börja smått. Realistiskt. Men fortsätt följa bloggen så lovar jag att göra er nöjda och ge er tips och kanske inspiration på toppen. (:

Det får bli så. Ja, så får det bli!
Godnatt!

(rubrik)

Ibland har jag verkligen svårt för att komma på bra rubriker! Någon mer som också har det, eller är jag ensam?

I alla fall. Hittade inte något på Överby idag -.- Jag som verkligen behöver lite varmare skor nu! Gick runt länge i varje butik och tittade lugnt utan att hitta något och sen började dom släcka ner och massa. Då visade det sig att de stängde kl. 19! Jag som hade DinSko kvar också för jag skulle se om ett par fina stövlar jag sett där fanns i min storlek. Men neej, det hann jag ju inte! Verkligen inte min turdag.. Får dra dit igen så fort som möjligt känner jag.
Så det blev ingen bild på några nya inköp idag, men jag lägger in en bild på mina örhängen jag köpte för några dagar sedan. Premiär för dom idag! (:



Nej, nu måste jag sova. Godnatt!

dentist

Ah, nu sitter jag här och tänkte slänga in ett inlägg. Börjar bli lite smått hungrig men eftersom halva sidan av munnen är bedövad fortfarande så är det inte så smart att käka något. Vill inte ha söndertuggad tunga till middag.. Men men, funderar starkt på att göra Varma Koppen eller något så jag inte svälter mig själv. Behöver snarare gå upp i vikt!
Det gick bra hos tandis annars. Borren var inte jättebehaglig, det ilade i hela tanden. Så hon frågade om jag ville ha mer bedövning och det gick jag med på så jag antar att det är därför det inte släppt än, jag menar det var strax 3h sedan.. Anyway, nu måste jag ta tag i lite plugg så jag har inte mycket tid att skriva något mer. Kommer förhoppningsvis ett inlägg med bild på mina eventuella inköp senare ikväll. Håll ut!

Cya

shopaholic?

Hellooo!

Sitter i skolan nu, har engelska närmare bestämt. Vi fixar med våra skolbloggar för fullt haha. Sedan blir det svenska i 1h innan vi slutar. Jag älskar tisdagar just p.g.a att vi slutar såpass tidigt! :D (y) Så det blir hem och springa iväg till tandläkaren vid 13. Efter det ska jag ta tid åt plugg. (y) Sedan blir det Överby!! Me like! :D Måste införskaffa vinterstövlar och en mer neutral halsduk, så håll tummarna för att jag hittar vad jag behöver. ;)

Ha en fortsatt bra dag! Ciao!

She's a maniac, maniac!!

Maniac - Michael Sembello ♥

Haha mycket passande rubrik måste jag säga. Igår var jag ute hos systrarna bus. :D Vi gjorde egentligen ingenting och så plötsligt fick vi någon kick och kom på att vi skulle "klä ut" oss. Hihi. Pushup, smink, tupering, volym och videoblogg säger jag bara så kan ni nog lista ut vad vi skulle vara för något.. Oseriösa såklart ska jag nog tillägga.. I alla fall, hade inget viktigt att säga men. (a) Och jag bjuder faktiskt på en bild, det ska man ju göra för att hålla inläggen intressanta!



Ha de gött änna! ♥

school

Sitter i salongen och har rast. Har en godispåse bredvid mig (a) Ska ju typ sluta men jag var så hungrig så fick bli lite gott ändå. Väntar på tjejen jag jobbar med idag, hon har inte kommit tillbaka än, och ska föna och fixa hennes hår (: Får se vad jag har för fantasi.
Jag är skitglad att jag valde den här linjen för det är underbart att vara här. Fixa hår, sminka och massa. Ser verkligen fram emot dessa tre åren här :D

Denna håruppsättningen har jag valt och ska försöka mig på så småningom.

Har ni det bra där ni är?

l o v e

Tar en paus i matteräknandet litegrann. Sitter och tittar på väggord istället. Har hittat många vackra nu och har en underbar känsla inom mig. Jag kan inte sätta fingret på vad exakt.. Men med Bon Jovi's I'll be there for you är det en kärleksfull stämning hos mig! ♥

blondes have more fun?

Okay, ska dra en sammanfattning av helgen eftersom jag inte har skrivit något om den. ;p

Fredag
Som ni läste i förra inlägget färgade jag håret igen. Gjorde ytterligare blonda slingor för att få bort utväxten. Resultatet blev helt okej faktiskt. Laddar upp en bild sist i detta inlägg så ni får se lite hur det ser ut. (:

Lördag
Runt halv 12 drog jag och Linndha ner till kära Götlaborg för en shoppingrunda! Det var ett tag sedan sist. Eftersom jag fått mitt första studiebidrag i dagarna så trodde jag starkt på att jag skulle slösa bort en stor del av dom på onödiga impulsköp, men icke sa nicke, jag kunde behärska mig denna gången! Förvånansvärt då det fanns massa snygga kläder som suktade efter mig (a). Två nöjda tjejer satte sig på tåget hem mot Ljungskile på eftermiddagen med endast de grejjor dom hade planerat att köpa. (y) Blev en efterlängtad cardigan från H&M och en eyemakeup-remover för min del och 8st clips till Linndhas löshår för hennes del.
På kvällen blev det filmmys hos mig med den nyaste Bring it on. (:


Idag

Tidig uppstigning för en rensning av rummet. Enligt planerat skulle jag och brorsan byta rum idag, men det blev visst inte så ändå utan vi får vänta till nästa helg istället. Men mamsi hjälpte mig att rensa massa kläder och det var välbehövligt kan jag säga! Skönt nu. Och har nog bestämt mig för färgvalet till rummet nu. Dock tänker jag inte avslöja något förrän allt är klart ;) .
Nu ska jag försöka hinna med att räkna ikapp i matten litegrann innan One Tree Hill börjar 18.05. Missa inte det!


Provade Linndhas löshår i lördags (färgen stämmer dock inte, bortse från det). Funderar starkt på att skaffa!
Vad tycker ni? Passade jag bra i det?

friday

Slänger in ett snabbt inlägg nu i förbifarten. Ska strax ner och möta upp baby vid tåget. Sen blir det att köpa färg, dra hem till henne, slinga och bara mysa! :D Babys boooy kommer och joinar också, ska bli underbart mys! Helt enkelt FREDAGSMYS!

Ha det underbart alla ni! ♥

RSS 2.0