new stuff

Tänkte bara slänga in nåt inlägg här snabbt eftersom min kära vän ville det (: Lite snäll får man ju vara ibland ;) haha.
I alla fall, mobilen jag får låna av Sanna fick jag hämtat idag. Stannade där en stund och pratade om allt och inget med henne, medan papporna drack kaffe och spelade Yatzy eller nåt :) haha. Vi hängde med dom bort till brandstationens gym sen och gymmade och badade bastu. Längesedan nu sist! Efter det blev det hem och dra ner och hämta pizzorna som fick bli vår middag idag. Käkade en Calzone idag faktiskt, det var evigheter sedan jag åt den. Men gott var det! (y)

Nu tänkte jag dissa datorn för att dra upp och kolla på film. Invigning av nya tvn och hemmabion vi köpte igår! :D (y)
Och för att skryta lite ytterligare, lägger jag in bilder på grejerna sist i inlägget. Lite får man i alla fall skryta om, inte ofta man får sådana nya elektronikprylar så visst vill man visa upp dom!? (a)

Ciao! ♥

Tvn (klicka på bilderna för större format)                      Hemmabiosystemet
                                                  

Houston, we have a problem

Jag har genom en god vän (Johanna) upptäckt att min blogg inte ser ut så som den ska. I detta fallet för er som har Internet Explorer. Blogginläggen lever sitt egna liv väldigt mycket mer till höger än vad dom borde. Texten täcker min bakgrundsbild som egentligen ska vara längst till höger...
Jag själv bytte till Firefox för någon vecka sedan och då när jag kollar på bloggen ligger allt precis som det ska! Underligt och irriterande. Jag vet ännu inte hur problemet ska lösas, men om ni vill se bloggen så som det är menat är det bara att ladda hem Firefox istället. Tycker det fungerar toppen, mycket bättre än Internet Explorer!

Har precis duschat, och ska nu fixa iordning mig innan jag drar ut till Linda. :D Första vännen jag ser på typ 4 dagar! Det började även att regna alldeles nyss.. Vilken tajming. Men, men, det kanske är som de säger; det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!

Enjoy your reading.
Ciao! ♥

new look

Som ni kanske har märkt, så har jag frächat upp bloggen lite, som lovat. :) Jag tycker personligen att bloggen är lite mer intressant att läsa nu och är nöjd över förändringen. Jag har valt att behålla grunden, t.ex. färgerna, då jag känner att det blir mer stilrent så (var nämligen inne på att göra om bloggen till en mer eller mindre färgexplosion). Och bilden jag har till höger har jag funderat på länge nu, och vips så var den där! ;) haha.
Orkar inte sitta och rabbla upp alla ändringar, ni märker nog rätt snart vad som är annorlunda.. ;) Dock är det en sak jag måste påpeka;
FÖLJ BLOGGEN MED BLOGLOVIN' !! :D Bara att klicka på den den lilla rutan i menyn, under kategorin "länkar", där det står 'följ bloggen'. Smart va? ;)

Enjoy! ♥

(:



allt från H&M

adore!



I abolutely adore this one! Tänk er denna till ett par tighta jeans, pumps, härligt klingande armband runt armen och en bag på den andra armen. Me love! ♥

life has its ups and downs

Hej bloggen och alla läsare!

Ligger just nu i soffan med datorn i knät och musiken på. Vädret utanför är gråmulet, regnigt och allmänt dystert vilket passar mitt humör just nu. Jag har åkt på en förkylning! Usch och fy och blä säger jag bara! Varför ska man vara sjuk egentligen? Man känner sig ofräsch, näsan rinner, man hostar och har ingen ork till något. Vilken höjdare! Sådana här stunder uppskattar man verkligen att vara frisk.
Har nog slukat det mesta som man kan för att lindra förkylningen, och jag håller verkligen tummarna för att jag slipper stå ut med detta så länge till. Det är ju trots allt inte långt kvar till gymnasiet och jag har massa saker kvar som jag vill göra innan dess.
Men men, jag får fördröja tiden med att tänka på alla bra minnen jag har och alla saker jag har planerat för resten av sommaren. (:

Hoppas ni mår bra i alla fall! Ha det gött. ♥

Välkommen till min nya blogg!

Japp, startar om på nytt med en ny blogg! På min förra blev det något fel med temat så det gick inte att fixa vissa grejer. Så kan man ju inte ha det, så jag gjorde en ny helt enkelt ^^ har stora planer för denna (a)

enjoy! ♥

RSS 2.0