there's no end

Helt slut är jag! Satt uppe läänge igår kväll och pluggade på nagelprovet vi hade idag. Varit a s trött idag, skönt att det inte vart så seriösa lektioner. Eller ah, har bara haft hantverk där jag blev makead och städade lite, sen nagelprovet då. Gick hyfsat bra.. Hade kunnat svara på allt om jag bara orkat tänka te lite mer men SKÖNT att ha det gjort. Riskerar inte få omprov heller så. :)
Nu blir det te att ta tag i rapportskrivningen i svenskan en gång för alla haha. Deadline ikväll 00.00! ;) Bäst att sätta igång så jag kanske kaanske får lite fritid sen på kvällskvisten..
Bjussar på en underbar bild från Kreta -09. Jag vill u t o m l a n d s!!
Ciao!♥

TYPISKT!

HAHA! Jag kan bara skratta åt mig själv ibland!
Hade läst att första lektionen var inställd så gick upp lite senare än vanligt. Skulle börja med matte kvart i 10. Gjorde i ordning mig och missade 9.02 bussen. Tog den 9.27 istället och smsade gulleSandra och frågade om hon kunde säga te matteläraren att jag skulle komma lite försent.. Då får jag svaret tillbaka att vi började vid 11 idag om man inte hade något omprov i matten sm behöve göras. Det hade jag inte. Får nu sitta i en timme och typ plugga eller något..
Snacka om glömsk! Jag ska verkligen ta tag i det här med en liten skolkalender igen!! :)

Ha're bra sålänge, hej! ♥

frestad..

real beauty

Överväger om jag ska kolla premiären av Norska Hollywoodfruar eller om jag ska hoppa bums i säng efter duschen som väntar... Huvudvärken är inge vidare att dras med, känns bättre att få sova några extra timmar och schasa bort värken.. Så får det nog bli, galet gött att sova ändå!
Puss♥

never lose yourself

I won't give up on this. I'm a fighter and I sure will fight!


love this one


?

I know it makes no sense, but what else can I do?

dreamin'


Hade ju d ö d a t för ett sådant här just nu, men får helt enkelt nöja mig med ett vanligt badkar...
Ciao! ♥

time for beauty

Har suttit här hela morgonen men känner nu att jag måste pysa iväg och få på mig lite kläder och så. Tar bussen te Uddevalla vid 13.20 för att gå på andra ansiktsbehandlingen vid 14. :) Ska bli otroligt skönt att unna mig lite "lyx". Haha, den behandlingen är en syrabehandling så den svider rätt rejält, men att bli ompysslad och den lugna atmosfären som är där inne är oslagbart! Jag läängtar! :D
Måste pysa nu, ska hinna med att köpa fritidskort också. Hej! ♥

inspiration


lookbook.nu

laddat

Får avbryta skrivandet litegranna då jag måste springa ner och hämta datorladdaren, 4% kvar av batteriet. Snart slår reserven på. Nej, nu får jag kila! Hej!

när det äntligen är över

Hi!
Har kommit igång med debattartikeln i hälsopedagogiken, äntligen! Har alltid samma tröskel som jag måste ta mig över, d.v.s att börja skriva. När jag väl har kommit igång så brukar det flyta på bra. Men så är det med allting, alltid jobbigast i början. Med lite skön musik á la älskade Melissa Horn, te och läkerol ska jag ta mig igenom detta pluggande! På något vänster kan jag tycka det är skönt att plugga.. När jag är klar med uppgifterna och om jag är nöjd med dom (vilket jag brukar vara för det mesta) så känner jag mig otroligt stolt! Det stärker en verkligen och gör det värt att plugga. Sen kan man känna sig stolt över vilka betyg man får i slutändan, om dom är av den graden man förtjänar!
Men nu måste jag fortsätta, medan jag ändå är inne i mitt "pluggstim". ;)
Tjing! ♥

ett plus ett är lika med två

Satte mig nyss och slog upp matteboken, HEJ repetition på hela boken! Måste friska upp minnet inför nationella imorgon.
Vi hörs! ♥


läppar röda som rosor, hår svart som ebenholts och hy vit som snö.

Yes, var inne på Studio 32 idag också. Jag, Diana och Sara sminkade te teatern "mordet på Snövit". Det gick jättebra och ungarna var så sööta så! :) Jag makeade Toker, Prosit, Blyger och någon mer tror jag. Det är alltid extra kul när det går bra!
Nä, nu måste jag börja med debattartikeln. WIHOO faan vad kul säger jag bara! Haha! Äsch, bara att bita i det sura äpplet. ;) (Haha passande!)

Vi hörs, ciao! ♥

listen!

The Ronettes – Be My Baby

mission completed (almost)

Yeah! Var hemma ungefär halv 1 efter att ha varit i Ua på sminkuppdrag. Det gick helt okej, många söta barn som blev sminkade! Finns saker man definitivt kan förbättra te nästa gång! I och med att det var ett sambatåg vi sminkade för så skulle det vara starka och mycket färger, men när man kommer dit så finns det typ inget sånt! Bara dom kassa ögonskuggorna som är mer neutrala nyanser! -.- suck! Det var inte helt lätt att få te det bra, men man får improvisera så gott det går. Man lär sig att vara kreativ i alla fall! Jag fick bl.a. sminka rynkor! Herregud, det har vi inte lärt oss än, det kommer i 2an tror jag. Det var verkligen något nytt, men blev helt okej resultat. Man såg i alla fall vad det skulle föreställa haha!
Nu får jag tagga imorgon då vi kör igen! Teatersminkningar är nog inte min bästa sida men jag klarar allt! ;)

Nu ska jag försöka få gjort lite plugg och bara slappa lite allmänt. Riktigt sugen på ett bad senare kanske.. Lite spakväll, ja något i den stilen.
Vi hörs, ciao! ♥

curles!

Just övat lite på att locka med plattången. Gick faktiskt bra och det blir riktigt snygga lockar med plattången! Har kommit på att jag verkligen måste börja träna lite mer på olika hår och makeup tekniker, jag vill ju självklart utvecklas och i och med att jag går stylistutbildningen så måste jag ha koll på sånt! Lägga ner mer tid på att öva, öva och öva helt enkelt! Inte så jobbigt va? ;)
Ger er några exempel på fina lockar. Tycker lockat hår känns lite underskattat?? Visst är det snyggt med platt hår, men lockigt är inte heelt fel heller. Känns mognare på något sätt.. Jag vet inte. Anyway, here you are!

busigt och ostyrigt, 10/10 !

lite samma stuk här.

älskar denna frisyren, SÅ snyggt!

dessa lockar får inte heller underskattas. sjukt snyggt på rätt person!

När jag har fixat mitt hår; klippt, färgat, köpt löshår så ska det bannemig övas! Och det är nog inte helt omöjligt att ni ser mig med lockar lite då och då.. ;)
Nu ska jag upp och duscha. Funderar starkt på att köra på bodyscrubben nu också.. Får se vad jag hinner/orkar, ska upp tidigt imorgon för att dra in te UA för att styla inför ett sambatåg! Färgexplosion säger jag bara! Söndag gäller samma grej, med undantaget att vi då ska styla inför teaterföreställningar. Kanske inte världens roligaste uppdrag men humöret på topp och bra inställning så! Allt handlar ju om att öva. ;)
Puss! ♥

candy


grymt god smak, you should try it!
lägg märke te nymanikyrerade naglar, tack elin!

look of today

Ha en fortsatt underbar fredag, hörrni!

just chillin'

Klar med naturkunskapsarbetet förra veckan, därmed får jag nu tid till att plugga lite mer på datorprovet som ska avverkas i eftermiddag. Go musik i öronen. I feel good!

time to study. tonight: Grey's anatomy. l o v e


put on that bright smile

Solen och värmen gör en verkligen på bra humör, oavsett vad!

K'naan – Wavin' Flag - Coca-Cola® Celebration Mix

I heard them say, love is the way,
Love is the answer, that's what they say,



RSS 2.0