tidsfördriv

Allmänt
1. Vad heter du ? - Sarah Kristina Eriksson
2. När är du född ? - 19 april
3. Vart bor du ? - Ljungskile
4. Trivs du där ? - Jodå, duger :)
5. Hur lång är du ? - 1.75
6. Höger eller Vänsterhänt ? - Höger
7. Hur många är ni i din familj ? - 4
8. Vem kommer du mest överens med ? - Mami
9. Älskar du din familj ? - Om jag gör

Skola
1. Vad heter din skola ? - Plusgymnasiet
2. Trivs du där ?  - Ja
3. Tycker du att det är en bra skola ? - Yes
4. Om nej? -
5. Vad går du för linje ? - Stylist
6. Om du inte går någon, vilken vill du gå ? -

Kärlek
1. Är du kär/gillar du någon just nu ?  - Ja
2. Om ja, vad heter han/hon ? - Henke :)
3. Om nej, trivs du med att vara singel ?  Är van vid det, men är upp och ner
4. Har du någon gång gråtit för någon du inte kunnat få ? - Yes
5. Vad tycker du om kärleken ? - Störst av allt är kärleken!
6. Tror du att du kommer gifta dig någon gång ? - Ja, det gör jag

Sex
1. Är du oskuld ? - Nej
2. Trivs du med det ?  - Japp
3. Om du inte är oskuld, när förlorade du oskulden ?  - 16år
4. Med hur många har du haft sex med ?  - 1
5. Skönaste ställningen ? - :*
6. Har du pullat/ runkat av någon ? - Jaa
7. Har du slickat/sugit av någon ? -  Ja
8. Brukar du drömma sexdrömmar ? - Inte så ofta direkt
9. Har du velat haft sex med din lärare ? - Aldrig

Vänner
1. Har du många vänner?  - Jadå
2. Trivs du med dom? - Klart jag gör
3. Är du vän med nån som du inte vill va vän med?  - Kan jag inte direkt påstå haha
4. Vem är din bästa vän? - Allra bästa är Linndha, sen Hanna och Sanna. <3
5. Har du hatat din bästa vän?  - Nej
6. Vem berättar du allt för? - Linndha
7. Vem umgås du mest med? - Linndha där med :p
8. Vem önskar du att du umgicks mer med? - Hanna och Sanna!

Alkohol
1. Har druckit alkohol? - Jaa
2. När drack du alkohol senast? - I fredags
3. Vem bjöd dej senast på alkohol? - Antingen Eric, Henke eller Gagge :p
4. Vad var det för sorts alkohol? - Öl
5. Brukar du dricka alkohol? - Händer
6. Har du druckit öl? - Japp
7. Tycker du om öl? - Jadå
8. Har du varit full? - Ah
9. Godaste alkoholen ? - Beror på

this weekend

Dags för uppdatering igen!

Fredag: var på spa som jag nämnt tidigare. Det var helt sjukt underbart! Varmt och sköönt, blev helt avslappnad vilket behövdes! :)
Drog efter det ner till GBG med Linndha, var med Henke och Gagge. Drog på fest en stund och träffade lite gött folk igen :) Sen hem till Gagge, sjöng lite Singstar och sov över hos han.

Lördag: Linndha och jag väcktes av Gagge som ropade i en jävla megafon bredvid oss haha! Käkade frukost och fixade. Drog sedan in till stan med Linndha och Gagge (Henke drog hem) och hittade till slut en pizzeria efter låångt letande! Skulle kolla på bio efter, men fanns inga platser såklart. Hade inget att göra, så vi hamnade på Hemköp med en påse godis. Satt där ett bra tag och funderade på vad vi skulle göra. Men tillslut satte vi oss ändå på bussen till Torslanda igen. Snackade med Henke i telen så vi drog till han, dit även Robin kom. Tjillade och hade trevligt där :) Sen blev det ner till Maxi och efter det hem till Robin en stund och spelade lite GH innan jag och Linndha drog hem till Ljungskile igen.
Sista gången jag fick se Henke innan han drar iväg med klassen imorgon i 9veckor. Kommer kännas sjukt att inte träffas, men ska klara det!
Go helg!! ♥

Imorgon blir det ingen skola för min del, ska ner till Mölndal och röntga tänderna och det igen. Får se vad dom kommer fram till att vi ska göra..

Vi höörs, ciao! ♥

done some shopping

För att uppdatera bloggen lite här då..

Igår: kom henke hit, vi drog in till stan och mötte upp mami. Hämtade ut mitt AM-körkort och sen vidare till Torp. Där fick jag äntligen bytt ut min cpmobil!! Så jag bytte upp mig till en ny Nokia 5230 (bilden). Underbart!


Idag: drog jag och mami ner till Freeport och gick runt. Åt jättegott på Intermezzo där! På vägen hem svängde vi in på Kållered också. Fick köpt en hel del idag: (bilder kommer kanske senare, om jag orkar)
linne
bolero
mattor
hyllor
väggord
värmeskyddande spray
3 nagellack
2 ögonskuggor
rouge
applikatorer
makeupsvampar
4-stegs nagelfil
2 örhängen

Inte nog med det, jag ska beställa massa fina kläder från H&M's vår/sommarkollektion snart när studiebidraget rullat in på kontot. Lovely!

Men nu måste jag sova, ska upp tidigt och dra på spa på Vann! Sedan blir det sleepover i GBG. :D
Godnatt! ♥

wardrobe

Dessa får gärna ta plats i min garderob till sommarn!

monki

monki

forever21

breakfast

Frukost framför MTV ♥

Yoghurt med müsli, sylt och skivad banan
Te med lite mjölk och honung
Macka med honung
Provivajuice


Ett ord
Kärlek.

tjugoförsta februari tvåtusentio

Yo! Är inne på brorsans rum och plattar håret och lyssnar på höög musik på hans dator. Han har högtalare med go bas i, så jag passar på att lyssna här när han är borta! (a) Han, papi och farmor drog förövrigt till fjällen tidigt imorse, blir borta till lördag. Bara jag och mami hemma, underbart lugnt nu haha! På torsdag drar vi ner till Freeport och shoppaaar är det tänkt, och sen på fredag blir det spa på Vann med mami, Sanna och hennes mamma. Ska bli jätteskönt och mysigt! :D Inte en enda tråkig-har-inget-att-göra-dag på hela lovet om allt blir som planerat.. Jag leeveer! :D

Nej, nu måste jag fortsätta med håret innan baby kommer och hämtar mig om en 30min. + att plattången luktar lite bränt nu.. Hehe.

Haaare bra! Ciao ♥

:@

Just nu är jag SÅ nära bristningsgränsen!!! Blir så jääävla arg! Det är en sak om man absolut inte på något sätt KAN ta sig någonstans p.g.a vädret, men att man inte FÅR är förfaan ännu värre!!

Jag ska bli myndig. Nu.

jag ser det snöstormar.......

Ja, jag veet att man inte ska klaga på allt, men SNÄLLA NÅN varför ska det vara snöoväder på en helg!?!? Kunde gott ha kommit på en skolvecka, men nejnej! Tror många i denna trakten är arga på gudarna nu, jag vet iallafall att jag är det! FY!
Men jag ska iallafall försöka ta mig ut till Linndha senare (/) I'll wish for a happy ending!

CIAO!♥

freaky friday

DET ÄR SPORTLOV!

Ville bara påpeka det, även om jag har varit hemma större delen av veckan så är det nu jag har fått lov! Lovely! Och har massa att göra! :D Lovdagarna ska utnyttjas till fullo! WIHO!

Tänker inte sitta hemma ensam ikväll.. Papi och brorsan kommer packa för fjällen förfullt så då har jag tvingat hit baby :D Ska få öva lite makeup och uppsättningar på henne (a) Kanoners!

Funderar på om jag ska städa och plugga litegranna.. Får se vart det leder... Hihi.

Heeiheei! ♥

nyss hemkommen från Kreta -09, brun och fin hy. Ge mig!


amazing

Glad alla hjärtans dag!

Inte gjort speciellt mycket idag, varit en sväng på Torp där brorsan köpte ny mobil. Behöver jag också, men pengarna räcker inte till allt.. Sen har jag bara slappat här famför datorn. Blev en galen kväll igår, jag vet en sak jag aldrig ska göra igen iallafall! Haha.
Nu ska jag försöka ta tag i plugget, har matteprov och svenska grammatikprov på tisdag och onsdag.
Kvällen vill jag spendera med familjen och en bra film, i brist på annat! Men inte fy skam, brukar uppskatta att mysa med mamma på söndagskvällar. Lugna ner mig igen, söndagar brukar alltid vara min absoluta depp-dag av någon anledning.. Anyway, happy thoughts now! :)

Ciao!♥

amazing

Glad alla hjärtans dag!

Inte gjort speciellt mycket idag, varit en sväng på Torp där brorsan köpte ny mobil. Behöver jag också, men pengarna räcker inte till allt.. Sen har jag bara slappat här famför datorn. Blev en galen kväll igår, jag vet en sak jag aldrig ska göra igen iallafall! Haha.
Nu ska jag försöka ta tag i plugget, har matteprov och svenska grammatikprov på tisdag och onsdag.
Kvällen vill jag spendera med familjen och en bra film, i brist på annat! Men inte fy skam, brukar uppskatta att mysa med mamma på söndagskvällar. Lugna ner mig igen, söndagar brukar alltid vara min absoluta depp-dag av någon anledning.. Anyway, happy thoughts now! :)

Ciao!♥

atleast something

Såja, nu har jag fixat och donat heeela dagen! Resultatet: ny design och header. Har fixat med alla möjliga sorters penslar och hej och hå i PS. Inte det lättaste, men tillslut lärde jag mig hur man gjorde. Resultatet ser ni just nu. (: Kommer iaf vara nöjd med detta ett tag till.. Haha ;)
Vad tycker ni?

Nu ska jag nog dra från datorn, flyr upp till tvn och familjen ist (:

Ciao!♥

stuck with it


Nej, nu fasen måste det bli förändring här! Har haft samma gamla header ja, jag kommer inte ens ihåg hur länge.. Har tröttnat på bloggdesignen överhuvudtaget. Funderar på en liten nystart.. Har ändå inget att göra, detta är andra dagen i rad jag har varit hemma för att tillfriskna. Känner mig bättre nu, så får fördriva tiden med något.. Få se hur det år, men nu ska här ändras!

See ya soon! ♥

added

Trotsade förkylningen och drog iväg till Torp med min kära familj i eftermiddags. Inte varit där på år och dar, så hade några presentkort kvar. Fick lämnat in mobilen, nu ska jag bannemej ha pengarna tillbaks! Och även inhandlat ett underbart linne och en efterlängtad stor väska/bag! Allt för bara cirkus 370 svenska riksdaler. En nöjd Sarah åkte därifrån senare.. (;

Skippar gympan imorgon (idag) då jag inte vill förvärra förkylningen. Börjar 13.00 med Engelska, som jag för övrigt måste skriva klart en uppgift i nu! Bäst att sätta igång direkt..

Ciao!♥


summertime

repeat


goaste just nu!
Lazee feat. Apollo Drive – Calling Out

babes


Jag vill aldrig tappa kontakten med er igen!
Jag älskar er
Ni är allt


bild från 9an

RSS 2.0