2010

Tiden går fruktansvärt fort! För fort ibland.. Känns som det var igår man firade ett nytt millennie, men det var ju för tusan 10år sedan!
I alla fall, ikväll ska bli underbart! Jag ska ha KUL! Det blir inte något annat än vad man gör det till! Tolvslaget firas med raketer och glädjerop. 2010 ska bli intressant. 2009 var ändå förändringens år, jag har vuxit som person enormt detta året, är otroligt stolt över mig själv för det. Ser fram emot ett helt nytt år där jag kan fortsätta förändras!
Jag har en förmåga att tänka tillbaka och sakna något sjukt mycket.. Men the past is the past, 2010 blir det att bara blicka framåt och minnas det förgångna med glädje.

Jag önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR och hoppas ni firar in 2010 ordentligt! :D



bild från nyår 2008/2009

lördag

Har nu gjort klart hemtentan i färglära. Underbart att ha en läxa mindre! Nu är det bara att göra klart the make-uptutorial i engelskan/hantverken, men det är inget måste för vi ska fortsätta med och får tid till uppgiften efter lovet. Great!
Håller på att tappa upp vatten i badkaret. Ska ta mig ett varmt bad och bara ligga och lyssna på musik, det är då jag blir som lugnast. Har tänkt på det länge nu. Efter det har jag planerat att kolla på Gladiator som går på tv3 klockan 21.25. Det var ett tag sedan man såg den, så det ska jag allt försöka med om jag inte blir alltför trött. Har gått och lagt mig väldigt sent de senaste dagarna, och imorgon ska jag upp innan 8 för att sedan dra ner till IKEA och köpa mig en garderob. Välbehövligt vill jag säga! :D

Ha det underbart alla! ♥

julaftons outfit



linne - gina tricot
kjol - b.young
halsband - bikbok

I keep my distance but you still catch my eye

Åhej! Det var denna julen.. Det går fort nuförtiden!
Jag har haft en underbar julafton med min goa släkt! Inte jätteofta alla kan samlas så man får njuta av stunden! :) Fick en del jag önskat mig men också massa smått&gott, t.ex. penselset, presentkort, berlocker, armband, tavla, ramar, hängare&krokar m.m.. Finfina grejjer!
På söndag blir det att fira med kära farmor, faster och lille kusinen. Var sist i somras man träffade de två sistnämnda, inte kul! Så nu längtar man efter söndag.

Men nu funderar jag på att sova, är riktigt trött!
Godnatt alla

tjugofjärde december tvåtusennio

Sitter och kollar igenom datorn lite snabbt bara, ska fortsätta fixa mig alldeles strax! Känner doften av julmat nu också, magen kurrar och det är la snart dags att få i sig lite frukost också.. (a) haha.

Tänkte bara önska er alla en riktigt underbar julafton fylld med glädje och gemenskap! GOD JUL! :D

paint a picture of the perfect place

Han..
Vad gör dig så speciell? Varför just du? Jag kan inte riktigt få klarhet. Tankarna snurrar i oordning. Vet jag ens vad jag vill? Är känslorna sanna eller spelar dem mig ett spratt? Jag har gjort misstaget förr.. Åh, denna frustration!! Du gör mig glad och arg på samma gång. Jag hatar denna ovisshet!
Hoppas nyår blir som jag vill, för jag vet att det är dig jag vill ge min nyårskyss till.



help!

NÅGON vänlig själ som kan hjälpa mig lite med hur man gör en bloggdesign i photoshop? Bara grunderna asså.. (a)



doesn't mean anything - alicia keys


this beautiful city seems empty
all the people in the world, and you can still feel lonely
what's the point of having it all, without the person you love?
sometimes you just need to start again
in order to fly

mother&daughter, through life

Det är så mycket jag vill skriva, att jag inte vet vart jag ska börja..



Nu blir det knäckbak med älskade mamma. Ville bara säga att hon är underbar.
Och att det är snö ute.

have yourself a happy christmas

Yes, det lackar mot jul hörrni! A big plus är att det har snöat idag, rätt mycket ändå! :D Såå mysigt. På tal om det kom jag på att jag hade planerat att göra en stor, varm kopp O'boy med massa grädde ikväll.. Springer upp snart!
Eva tipsade även om ett te idag i skolan. Ett te som gör det lättare att somna sägs det. Ska prova det ikväll kanske, får se. Det låter super iallafall för jag har haft svårt att somna det sistone av okänd anledning. :s

Vad jag ville komma fram till med detta inlägg var att julen snart är här! Äntligen. Sista veckan i på första terminen på gymnasiet nu då och jag kan säga att det ska bli sååå skönt med lov, men även underbart att få komma tillbaka efter lovet till något man älskar att göra! ♥
Nu har jag bara en halv uppgift kvar ungefär (förutom en hemtenta i hantverken), fast vi får lovet på oss också om vi inte hunnit klart innan. (:
Och än så länge har vi nästan bara kollat på filmer på lektionerna, t.ex. Narnia idag.

Nej, nu får jag nog dra mig. Röra på fläsket! ;) haha.


Ciao!♥

I thought love would be my cure


Alicia Keys – Love Is My Disease

tankeställare..

Började med boksamtalen i svenskan idag. Jag läser "det ska bli ett sant nöje att döda dig" av Magdalena Graaf. En klasskompis hade läst "pojken som kallades Det" tror jag den hette och usch säger jag bara, vilka hemska människor det faktiskt finns i vår omgivning. Man möter nog flera stycken varje dag på stan som bär på en tung hemlighet som t.ex. misshandel i sitt hem. Man möter folk som blir utsatta och utsätter. Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå varför de kan göra något sådant mot en medmänniska. Ännu värre om det är en av ens eget kött och blod! Vart fan har respekten tagit vägen? Vart har vår frihet flytt? Att bli berövad på sin frihet, ständigt leva och ta smällar, varje dag påminnas om hur oduglig man är. Finns inget värre sätt att bryta ner en människa än på det verbala och psykiska sättet.
Jag har under den senaste tiden stött på sånt här överallt, böcker, filmer och liknande, och jag känner mig så maktlös! Jag vill SÅ gärna kunna hjälpa till, men jag är nog för "liten" fortfarande.. Eldsjälar behövs, vänliga människor med själ och mod till att våga hjälpa till. Folk som lägger ner stor del av sin tid för att förhoppningsvis trygga livet för en annan utsatt individ.
Vi som har det bra, nästan för bra jämfört med hur vissa lever, borde uppskatta detta mer! Jag är grymt dålig på just detta. Jag kan må dåligt över en sak som bara är som ett ytligt skrapsår på huden om man jämför med såren de utsatta får, vara otroligt självisk och tycka att jag inte orkar leva, varför just jag ska ha det så, varför det ska hända mig. Men jag kan skatta mig lycklig tusen gånger om som har en underbar familj och lika underbara vänner i min närhet. Personer jag kan lita på och som aldrig skulle göra mig illa.
Såå, ett tips: varje kväll innan ni går och lägger er (eller mår dåligt över något), ställ er i spegeln och säg till er själva att "Jag har det bra. Mycket bra." och samtidigt ägna en tanke åt de som är rädda för gryningen. Det är det minsta man kan göra!

Tack och hej! Jag har det bra!

I will be right here waiting for you..

Tja!

Sitter här på golvet i skolan och väntar på att få börja lektionen. En hel eftermiddag med hantverk, I'm in heaven! (a)
Visst kan det vara lite segt att vänta och vänta och vänta på lektioner men ett supergott gäng av tjejer som vi är i klassen och denna underbara skola så kan jag konstatera att jag älskar att vara här! No more skoltrött säger jag bara, nu får jag syssla med vad JAG vill! (:


♥ plusymnasiet ♥

Hoppas alla ni andra trivs där ni är och njut av att ni lever det liv ni gör, det finns mängder med människor som bara önskar att det aldrig föddes. Usch!

Ha det! Ciao! ♥


the winner takes it all


Det är sällan det händer, men denna grabben ger mig rysningar !!

http://www.youtube.com/watch?v=_IoEaV9R_uE&feature=PlayList&p=D9C303DA0AF16D15&playnext=1&playnext_from=PL&index=77

RSS 2.0