H&M autumn collection

Sitter på jobbet och bläddrar i nya H&M katalogen som har skickats ut nu. Har nog satt hundöron på minst varannan sida haha! Så mycket som man vill ha.. Inte helt omöjligt att jag lägger en order framigenom..... Kan ju bara inte motstå! See what I mean?

Nä, ska fortsätta mitt bläddrande nu. Ha det gott, hej!♥


STOCKHOLM - dag 2

Kom hem efter en frukost på Wienerkonditoriet nu, blev en baguette och caffe latte, mumma!
Blev en lång kväll igår! Åkte ut te Nacka och hälsade på Christina, hennes mamma och ena son Dylan. Supertrevliga människor! Satt och pratade och åt gott ända te 12 snåret. På deras uteplats, varmt och gott! Efter det åkte vi med Ulla, Christinas mamma in te Stockholm igen, hon bjöd på en liten guidad tur runt kvarteren mitt i natten. Gick innanför dörren strax efter 1. Då var det bums i säng, hur trött som helst!

Men nu laddar jag för en hel shoppingdag. Kommer med all säkerhet få svinont i benen, men det hindrar mig inte haha! Får passa på när man för en gångs skull är här uppe!

Haare gött, ciao!♥

STOCKHOLM - dag 1

Anlände nyss te lägenheten här i Stockholm. Det är DÖVARMT inne! En liten etta har vi fått att husera i fram te söndag. Mami, papi och jag går runt i bara underkläder med vidöppet fönster och ändå får vi snart värmeslag! Haha soligt och varmt är det här iaf! :D

Vi bor nästan precis vid Stureplan, jättenära alla lyxiga affärer såsom Gucci, Vuitton, Versace, ja ni fattar. Synd att man inte har så mycket pengar att spendera just för tillfället.. :( Skulle vart bättre om man åkt efter löningen! En sak är säker iaf, jag ska shoppa som en tok dessa dagar! Uppdaterar bloggen förhoppningsvis varje dag. Är ansluten te en annans trådlösa bredband. Tur för mig att det är oskyddat! (a)

Nä, nu ska jag snart hoppa in i duschen, fixa te mig för sen bär det av ut te Nacka och hem te mamis barndomsbästavän för lite mys och fika. It's gonna be a great time here! :D

Ciao! ♥

RSS 2.0