what a night!


Yes, rubriken summerar min lördagkväll väldigt bra. Tack, alla! ♥

24 januari

Jag har väldigt mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu. Tankar om allt mellan himmel och jord. Tankar om mig och hur jag är. Tankar om saker jag ska ändra. Tankar tankar tankar. Fått för mycket av dom nu!

Har kommit på att jag spenderar alldeles för lite tid med personer jag älskar så mycket! Nästan tappat kontakten med många kära vänner. Detta är en av de få ting jag ska ändra på! Jag ska ta tag i mitt liv nu. Hej hopp, får se vart det slutar!
Skulle träffat min älsklingsJohanna idag, men behövde (behöver!!) plugga.. Gick ju inte så värst bra. Har bara deppat ihop idag, saknat Johanna och folk. Ska iaf få träffa henne på onsdag har vi nu bestämt. Längtar! Vi har vääldigt mycket att prata om och ta igen! Shit, saknat tiden med människan!! :/

Dagens: stoor SAKNAD!

news!

Tjatja!
Sitter i skööna fåtöjler i skolan nu, har haft rast sen 11. Börjar igen med engelska vid 13. Då blir det att fortsätta med makeup-projektet och översättningen. (:
Tänkte egentligen bara säga att vi ska visst få beställa grejer ur hela MaXfactors sortiment och få rabatt på't! Hur lovely är inte det!? Perfect tajming också för jag behöver ny mascara och en ny foundation igen.. Köpte ju fel nyans såklart, mitt i stressen, så nu blir jag gul i fejjan.. Inte så kul kanske. Drar på massa puder ovanpå så blir det bättre iaf! Anyway, Eva ska ge mer information om det imorgon, längtar! :D hihi.

Jättegod mat i skolan idag som vanligt! :D Fast känns som jag börjar bli hungrig igen redan nu.. Kanske inbillar mig men jag vill ha maaaaat! På vardagarna kan jag äta som en gnu rent ut sagt (mitt sanna jag) men på helgerna nuförtiden äter jag knappt något, jag blir sån när jag träffar vissa killar... Jippie! Not.

Nej, nu får jag sluta tjöta. Vill mest fördriva tiden bara.. (:
Ciao! ♥


Blir nog löshår så fort bidraget rullar in på kontot i slutet av månaden! ;)

nyklippt


Uppklippt = mer volym och kortare... Men blev av med det slitna iaf.

I just wanna feel

En sak som jag funderar på 24/7 är känslor. Just ja, känslor. Jag måste ha kontroll på alla känslor inom mig, måste veta vad jag känner. Det som gör mig så frustrerad är att känslor inte är konkreta, jag kan inte ta på dom, inte veta vart dom finns och om dom överhuvudtaget finns. Ville ba få det ur mig.
Godnatt!



counting the days!

Åhååå, jag är kär. Förälskad. In love. Varit som fastklistrad vid skärmen den senaste kvarten. Dreglat över datorn. Dessa symtom framstår när man kollat igenom hela H&M's webshop. Jisses vad mycket fint där finns! Ha-begär på cirkus hälften av alla kläder, accessoarer och skor! Kan bara sammanfatta detta med två ord...
SUMMER 2010 !!







skuulan

Hej!
Sitter ute i entrén i skolan nu med Emilia och Diana. Jackorna på för värmen funkar nte helt ännu! (y) woho! Är trött och magen kurrar redan med 2 h och 20 min hälsopedagogik kvar till lunch... Ett plus är att vi fått ny god mat som görs av en från sveriges kocklandslag! Minus är att vi ännu inte fått tillgång till en matsal, utan vi är kvar i vårt lilla "café"... Verkligen smart nu när i princip ALLA på skolan äter lunchen samtidigt. Kan bara bli bättre!
Nä, nu får jag nog avrunda här, börjar om två min.

Ha det underbart, alla! :)
Ciao!♥

sunday bloody sunday

Tar en promenad ner till byn med mami nu. Mår helt sjukt dåligt idag, lite depression blandat med stor saknad. Bölar floder! Så hon föreslog att gå ner och köpa lite godis och jag ville hyra film, så det är så jag ska spendera söndagskvällen. Tänka positivt och njuta!!

Ciao!♥

fjälleen!

Drar till Branäs söndag-torsdag med brudarna Stålheim. Kommer bli grymt! :D

Ciao!


brunette from now on!

RSS 2.0