Do you think of me?



Det har varit en mycket bra söndag idag! Gillar inte att bara sitta still hemma och mögla.. Det ska hända något! Man lever ju bara en gång, ta det lugnt kan man göra när man är död! (a)

Var på Överby med Linndha idag. Fick köpt det mesta jag var ute efter. (y) Fick ju lönen häromdagen så hade pengar att shoppa för! :D Gjorde la av med ca. 500kr tror jag haha. Skriver upp vad jag köpte:

Svarta pumps, 99kr, DinSko. (hittade dom helt random, sista paret och var i min storlek!)
Hårfärg. (igen.. hihi)
Rfsu intimtvål.
Julklapp till mamma och brorsan, Ur&Penn och MQ.
Chokladkalender. (ett måste varje år!)
Och sedan lite godis och smått.. (a)
---
Senare på eftermiddagen följde jag med mamma och pappa till Kvantum i Std och handlade mat. Hellre det än att sitta hemma. Efter hemkomsten därifrån blev det OTH med glögg och bulle, gott!
Och nu sitter jag här, ska dra upp och duscha och sen umgås med familjen. Känner för att se film.. Få se om resten är sugna på det med! (: Annars är det la sängen som gäller om några timmar, får läsa lite om färglära igen, har diskussion om det imorgon.

Förresten! Mamma kom ner förut och sa att vi skulle skaffa en rejäl garderob till mig istället för den skrangliga byrå jag har nu. Får inte plats med kläderna ens, så hon tyckte att vi skulle köpa en ny. Säger inte nej till det! Så vi kollade runt lite och bestämde att vi ska dra ner till GBG och shoppa och köpa garderob någon dag nu i början av december. Jag älskar min mamma för att hon tar såna här initiativ ibland. Blir en riktigt mysig mother-daughter day! :D

Puss på er alla!♥

l o v e


In my life theres been heartache and pain

I dont know if I can face it again
I cant stop now, I've traveled so far
To change this lonely life

I wanna know what love is
I want you to show me
I wanna feel what love is
I know you can show me

and since i made it here, i can make it anywhere,


Vad tycks om denna bild som en stoor tavla på rummet?

Now you’re in New York,
these streets will make you feel brand new,
the lights will inspire you,

öppet hus

Japp, idag har vi haft öppet hus på skolan. Vi i HV09 var i salongen mellan 9 och 12. Jag hade ögonmake-up som område, sketkul! Makeade Anna, som sedan makeade mig (bild kommer), Olivia och även Nucharin från HP08. (:
Jättekul och nyttigt att öva på andra utanför klassen, känns som det blir mer som en kund då..
Dock var det inte jättemycket nior som kom och kollade just under vårat pass men man får ta emot de som kommer. Detta var ju ett supertillfälle att öva på vad vi har lärt oss och färdighet får man ju bara genom övning så jag är nöjd! (y)

Känns som jag ofta inte har något vettigt att skriva. Vet inte vad jag ska skriva som gör att ni vill läsa det.. Vad tycker ni? Vad vill ni att jag ska skriva så bloggen blir mer intressant? Tyck till!

 

Ciao!♥


I put my faith in tomorrow

* plocka undan lite på rummet
* plugga
* hjälpa till med maten
* kolla One Tree Hill
* öva på dansen
* duscha


Så ser min söndag ut. Inget större som händer, bara samla krafter inför en ny vecka.

Ciao!♥



minnen

and the road travels on

Äntligen helg! Visst är det underbart att vara i skolan och träffa alla söta brudar i klassen, men det är ändå helgen man längtar efter! Nu måste jag verkligen sova för imorgon blir det upp tidigt och åka ner till IKEA. Ska försöka hitta en del grejer till rummet så det blir helt färdigt någongång! Efter det blir det att vara med Linda, den människan är SAKNAD!!

Ha en underbar helg! Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt, har vart lite inaktiv det sista..
Dröm sött!

Is it time to set you free?

Is it time to let it fly?


live life, love life!

Borde sova nu! Men sitter och snackar med folk, måste bara säga att det finns nästan inget bättre än folk som är glada och trevliga mot en! Det smittar av sig så lätt. Förut var jag nere somfan och allt var värdelöst, men sedan skrev jag med lite folk på msn som lös upp min dag (kväll) helt och hållet. Älskar't! :D

Men nu, godnatt!♥

jag och jenny idag i skolan.

I want you so badly

Har upptäckt en sjuukt go låt. Ni bara måste lyssna!!

Black Eyed Peas – Meet Me Halfway:
http://open.spotify.com/track/2T4u39au5RJzsulMUpRuVr



take me to the clouds above

Just så känner jag nu. Vill ut i världen! Längtar så efter någon som tar mig med storm och som jag kan uppleva äventyr med. Antar att jag bara får vänta på min tur att bli upphittad av någon..

Godnatt!

Just dance ♥


dream big


Nu: Duschen. Sen: Släktmiddag.
Ciao!

IDÖÖÖÖÖÖÖÖL!!

Tjo!
Sitter här hos bästavän Linndha och checkar Idol. Nyss sjöng Erik och ooooohohoooo fan vad jag diggar den grabben! Jag har sagt det förut och jag säger det igen, han måste vinna hela skiten! The show must go on and it will for Erik!
I skolan idag anmälde jag mig till att gå på en modevisning för tvåorna på min gymnasielinje. Kommer bli lärorikt men framförallt grymt sköj! TAGGAD! :D

Nä, nu ska jag vara lite social med bruttan. Bjuder på en snyggingbild på oss. :*
Ciao!♥



my mistake..

Oj, kom på en grej angående förra inlägget. Jag sa ju att jag skulle köra på en spännande sminkning imorgon (talar om ögonpartiet) men kom på att vi ska fortsätta vidare med "bryn-temat" då. Nämligen färgning! Fyttifasen vad kul, verkligen! :D Men eftersom jag redan har så mörka ögonbryn vill jag inte färga dom p.g.a min hårfärg så jag ska troligtvis färga ögonfransarna istället. Därför får det inte bli någon ögonmake-up imorgon, inte ens mascara. :o Kommer se ut som en döing, men concealer och  en bra bas ska nog göra susen. Orkar ärligt inte bry mig om jag ser trött ut. Jag är ju för all del också mänsklig.

Ciao again!♥

one evening with massage

Tänkte bara slänga in ett inlägg här snabbt innan jag hoppar in i duschen och sen i sängen.

Helt okej dag i skolan idag. (: Hantverkslektionerna är såklart det bästa av allt! Idag stod noppring av ögonbryn på schemat och gissa om jag blev glad. Hade nämligen blivit tillsagd att spara över lovet så brynen var inte direkt välansade om jag ska säga något. Jobbade med duktiga Anna idag, och hon gjorde ett superduperbra jobb! Har länge nu velat ha smalare bryn och jag beundrar hennes mod att våga sig på och ändra formen på mina bryn. De är helt osymmetriska tack vare mitt fina ärr jag har på ena, men resultatet efter plockningen idag blev grymt bra och ärret syns inte lika mycket och brynen ser jämnare och finare ut! :D Lovely!!
Mellan 17-19 hade vi bjudit in till en Massagekväll för våra nära och kära. Där gav vi dom en hårbotten- och energimassage. Lite spänt innan och visst hade man en viss prestationsångest för Eva gick runt och bedömde oss samtidigt, men det gick galant och var jättekul så jag ser verkligen fram emot att få börja komma igång med fler sådana saker och uppdrag! :D
Nej nu får jag skynda mig! Har planerat en spännande make-up imorgon så då kan ni även få en kik på ögonbrynen. ;)

Ciao!

för mycket tid att tänka

Nu har jag tejpat klart runt listen och eluttaget på den väggen som ska bli brun. Ska börja måla den senare i eftermiddag, nu måste jag få klart rummet för jag kan inte bo så som jag gör nu. Vill ha ordning och reda och framförallt ha det så som jag vill ha det, där jag vet vart alla kläder är, där jag har någonstans att lägga kläderna och allt annat, där jag har någonstans att röra mig på! Sängen har stått mitt i rummet sen jag bytte rum och sedan står mitt skrivbord och två klumpiga garderober lite utspritt också. Med andra ord, jag har inget space att vara på!

Ligger och lyssnar på Melissa Horn-favoriter och känner hur magen vill ha mat. Får gå upp och fixa något ätbart snabbt innan One Tree Hill börjar. De har ju börjat om från första säsongen nu! Big plus! :D Kommer ihåg när jag gick på högstadiet och OTH gick varje eftermiddag. Förutom att få träffa mina underbara vänner i skolan så var det längtan efter OTH som fick mig att gå upp på morgonen och pina mig igenom plugget. Det var som min egna lilla belöning för att orka skolan. Har alltid inspirerats och fascinerats av den serien. Hittar styrka genom att titta på dom. Många meningar och ögonblick har gått rakt in i hjärtat på mig. Gråter till nästan varje avsnitt, iallafall de förra säsongerna, jag liksom lever med i deras värld och har ofta kommit på mig själv att vilja vara som de, vilja vara en av dom. Men jag får nöja mig med att dom har kommit tillbaka varje dag nu och det är en bra tröst för mig! (:

Ha det underbart allihopa!
Ciao!♥

bit i det sura äpplet..

Gaah, jag blir så frustrerad!! Har åkt på en förkylning och som grädde på moset har jag feber också. Missade dansen igår, har inte dansat på flera veckor nu och uppvisningen är den 28 nov. Jag är grymt stressad över det nu! Dansen sitter inte helt perfekt än, så jag får verkligen rycka upp mig och ligga i hårt och öva, öva, öva!!! Men jag klarar det, det vet jag för jag har utvecklats mycket inom dansen och att komma ihåg en koreografi. (y) Det positiva är att jag ser fram emot uppvisningen jättemycket och det är hur kul som helst att dansa! Älskar det! :D

En annan sak som förstörs för att jag är sjuk är bion jag, Johanna och Daniel skulle gå på idag. Det var inte vilken film som helst heller, utan det var självaste Michael Jackson-filmen som jag verkligen verkligen vill se! Men jag snackade med Johanna nu och jag ska försöka avbeställa biljetterna så vi kan gå på den när jag är frisk igen. (:

Nä, nu ska jag inte sitta här framför datorn hela dagen. Ska plugga lite engelska och sedan vill jag börja måla den bruna väggen. Är verkligen spännande och se hur det blir sen! :D

Hoppas ni är friska och krya!

Ciao!

Bild från Halloween hos Johanna♥


RSS 2.0