...

Nämnde jag att jag har sjuuukt tråkigt?

mmm..

Yes! Jag lever, jag lovar! Har varit dålig på att uppdatera bloggen nu den senaste veckan. Jag har varken känt för det, orkat eller tyckt att jag haft något speciellt att säga. Men! Nu blev jag änna tvungen tycker jag (:

Har precis bakat muffins! Omg, första på riktigt riktigt länge! Men hoppas att jag lyckades.. Det märker jag snart då jag ska avnjuta Kokosmuffins och Cola framför några avsnitt av favoritserien One Tree Hill! :D

Ha're grymt! ♥

.



Nu blir det till att krypa ner i sängen och titta på denna underbara film, så jag kan få komma bort lite och få slippa tänka på mitt liv just nu..

Hugs! ♥

in her shoes

Ursäkta den dåliga uppdateringen men jag har helt enkelt inte orkat blogga de senaste dagarna.. Men eftersom sötnosen Johanna ville ha en bild på mina nya skor så bestämde jag mig att hon ska få det. (: Var nämligen på Torp med Linda och Tessan häromdagen. Där fick jag tag i ett vitt basic linne, välbehövda jeansleggings och ett par älskvärda skor. Jag är sjukt kär i dom asså. Hittade dom bara helt spontant också.. haha.
Men, men, jag hinner inte snacka så mycket mer för jag ska springa och duscha och fixa massa nu för ikväll blir det SKÖJJ! :D

Ciao bitches! ♥


klicka för större bild

RSS 2.0