springfeelings!

Kom precis in i skolan igen efter att ha suttit ute på lunchen med nästan alla brudar i klassen. Underbart vårväder, solen framme och glajjorna på. GILLART! (H)
Men.. Naturkunskap nu på schemat.
Ha det bra där ute i solen, så hörs vi! Tjing ♥

söndag

Jappjapp, då var vi här igen. Söndag, sitter hemma, irriterad, arg. Allt är dåligt, men ey det är söndag! Brukar vara så.. Har iallafall haft en underbar helg med mina favoritmänniskor, you make my day!! Love you guys ♥
Jag får sluta tänka på allt som är dåligt med allting. Jag är väldigt kritisk till det mesta and it kills me. Det är inte så jag vill vara. Det är inte så jag vill se på livet. Nä, nu ska jag hitta något positivt i allt! Nu ska det bli andra bullar och DET SKA GÅ! Yes!
Nu ska jag ta tag i mig själv och framförallt i rummet! Städning, plugg och mys nästa! (y)

Cyaa babes ♥


haha, cool_chick_2009

yet another..

Jappjapp, ännu ett onödigt och ointressant inlägg.. Men måste uppdatera liite oftare känner jag, haha.
Livet flyter på, är med om med- och motgångar, finns där och hjälper mina fina vänner, det börjar bli vår, plugget har lugnat sig lite igen, snart påsk, snart sommarlov. DET SER LJUST UT! På tal om dom sistnämnda.
Har nyss gjort klart och skickat in träningsdagboken. Betade av ekologiprovet och manikyrprovet igår. GÖTT att bli av med det! Samla energi te det andra man måste plugga på. Men jag klarar det. Det var värre i 9an och den gick jag ut nöjd med betygen. Jag klarar mig alltid. (:

Magen längtar efter mat. Blir mys och goda varma mackor senare, men ska nog kila upp och äta något litet innan jag svälter haha. Baby kommer snart, ÄLSKAR'T! Helgen kommer bli bra om allt går som det ska. Vi märker vad den bjuder på ;)

So long bitches. ♥


gotta study

Hejhej!
Halvligger i sängen med datorn i knät, lyssnar på en gammal goding: Savage Garden – Crash And Burn . Ska inte vara långvarig här, behöver verkligen plugga nu! Dags att skärpa sig och ta tag i skiten. Har manikyrprov och ekologiprov imorgon (för er som ville veta). Wish me luck!!


önskar änna att man hade sånhär hjärna ibland, haha

dance your ass off

Sitter här med mina kära föräldrar och dricker thé och myser. Blir snart att gå iväg te dansen med mami, ska prata lite med henne och så.. Längtar verkligen efter att få dansa nu! Det ger mig en otrolig glädje och jag skrattar och stojar med brudarna där ;D UNDERBART LIV!
Ciao!♥


?

am I worth feeling like this?

first day @

Yes! Min handledare för denna veckan på Resteröds ringde nyss och sa att hon var lite försenad så jag skulle börja ca 10.00 istället för vid 9. Skönt att få en extratimme och slippa morgonstressen! ;)
Nu ska jag fortsätta fixa mig så får vi se när vi hörs nästa gång!
Ciao! ♥

dagensoutfit


I  M I S S  Y O U  ♥

who is she?



Har funderat en stund nu och kommit fram till att jag saknar de gamla skoltiderna innerligt mycket.
I knew who I was back then.
Jag saknar folket, sammanhållningen, stämningen, jaa jag saknar mycket! I och med gymnasiet har jag blivit mer social och har fått lättare att prata med nytt folk, folk överhuvudtaget.. Men nackdelen är att jag känner inte den trivseln och sammanhållningen i min nuvarande klass så som jag kände i högstadiet. Där kunde man vara hur som helst, se ut hur som helst och inte bry sig om så mycket, speciellt i 9an. Då höll man på och fjantade sig och skrattade nästan hela tiden. Det gör jag inte nu. Jag skrattar knappt i skolan längre! Jag känner mig så otroligt tråkig och inte mig själv. Jag bara pratar och pratar och pratar hela tiden. Det är läskigt sällan ett skratt kommer ifrån mig. Jag vill inte vara sån, vill inte vara den tråkiga tjejen, vill vara den glada och spralliga Sarah som jag egentligen är!!
Det mesta beror ju på att jag inte känner tjejerna i klassen så bra som jag känner Linndha, Johanna och Sanna bl.a som jag var med i 9an. Långt ifrån!
Min klass är grupperad i olika grupper och jag hatar det! Vill kunna vara med vem som helst av alla. Vi är 30st tjejer, och de flesta saknar killar i klassen, inklusive jag. 30st tjejer är sjukt jobbigt. Jag känner mig inte hemma, jag kan inte vara mig själv i klassen och på skolan. Jag vågar inte vara mig själv. Jag vågar inte ta för mig längre..
Jag har blivit grå och trist.

Vem är jag??

tjena mittbena


Får snart ångest för att jag inte sussar så sött än. Borde sova.. Nu!
Imorgon blir det kort dag; 9-12. Salongen hela tiden, ska göra ansiktsrengörings"prov" på några ur HP09, ska bli intressant.
Efter det blir det hem och fixa och dona. Har ett bombnedslag (rum) som behövs städas och rensas på kläder och alla möjliga ting som slagit ner här. Senare blir det att kila te Sanna för att spendera en mysig fredagskväll där med bastu och film. Riktigt härligt att ta det lugnt in emellan också!
På lördag blir det Torslanda igen för att spendera kvällen @ Gagge's med nästan hela goa fjällengänget. Ska bli riktigt najs!
Och söndag då.. Hoppas på en bara-sköta-om-oss-dag med Johanna, so we can catch up with some gossip and girltalk! Om allt går vägen, kommer detta bli en überbra helg. Kanoners! :D
Nästa vecka blir det praktik.
Det var nog det mesta, nu ska jag tillbringa de närmsta 6h på min kudde.
Goodnight!♥

.

Irriterad.
Hejdå!

hair

Heej!
Sitter i entrén med Jenny och Diana och har lite rast. Klassen har praktik denna och nästa vecka men jag har inte fått någon plats för denna veckan. Så vi får vara i skolan istället och jobba med teoretiska ämnen på förmiddagarna och mer praktiskt på eftermiddagarna. Hyfsat slappt faktiskt, men väldigt nödvändigt på samma gång. Nu har man chansen att jobba ikapp om man ligger efter (y)
Stylade lite folk inför Hair i måndags och igår, det gick rätt bra ändå för att vara första gången "det gäller" för mig. Kollade på konserten/musikalen igår också, och gud vad duktiga elever vi har på skolan!

Men men, nu blir det att fortsätta med naturkunskapen..
Ciao! ♥

monday, first of march

Hejhej!
Vaknade vid 6, grinade ett bra tag då. Anledningen, Henke flög iväg till Västindien för att sedan segla runt i 9v... Förstod inte riktigt förrän han skickade det sista smset att han i princip var borta.. Saknaden är stor.

Drog ner till Mölndal sjukhus med mami imorse, jag skulle på någon röntgen för mina tänder. Får reda på mer om ett tag.
På vägen hem bestämde vi oss för att svänga in på IKEA. Tog först en frukost där, satt och pratade om massa i över 1 timma, underbart skönt! Jag älskar dig mamma!
Sedan blev det att gå runt och plocka på oss massa nödvändigt bös. Det mesta var till mitt rum, som förövrigt är i princip helt klart nu! :D Hyllor och allt uppskruvade på väggarna. Fattas bara en annan taklampa, men det skulle nog mami försöka lösa imorgon. (y) Är redigt nöjd med resultatet i alla fall, här ska nu bli ordning bland grejerna!

Ska borsta tänderna nu och sedan hoppa ner i sängen. Skola imorgon, för första gången sedan onsdagen v7..! Pepp? Njaa, men ska klara av det. Praktik v10 och 11, sedan är det inte långt kvar till påsklovet! Efterlängtat!

Godnatt på er sötnosar! ♥


bild från juli förra sommarn

RSS 2.0