och inget ska-a få ta-a natten ifrån oss


Sitter och lyssnar på Tomas Ledin med sin asgoa Inatt är jag din. Det är sommar för mig!
Ville bara meddela det.
Tack och hej!

får aldrig nog av dig

Det är du, du och ingen annan. Min kärlek te dig är oövervinnerlig. Du är den starkast lysande stjärnan på min himmel. Du är ädel som kristallen.
Det har alltid varit vi. Vi föddes för att hitta varandra. Du och jag är ett. Vi är ett tillsammans. Tillsammans hand i hand möter vi världen.
Vår kärlek byggs starkare för varje dag. Tillsammans är vi starka. Vi stärker varandra. Vi förbättrar varandra. Vi växer med varandra. Det ska vi göra hela livet. Du och jag kommer hålla hela livet.
Min kärlek te dig kommer aldrig försvinna, den kommer aldrig att falna.
"Det är utsidan som tänder elden, men det är insidan som håller glöden vid liv".
Vår eld brinner starkast. Jag kommer alltid finnas för dig så länge du vill ha mig.
Jag är din, bara din!

I love you


mauro scocco - sarah

Hon är vild som vinden
Hon är varm som en sommarnatt
I hennes ögon glittrar
en outtömlig skatt

Japp, denna låten strömmar ur datan just nu. Hittade den i en gammal mapp med massa musik.. Hehe, dags att rensa kanske? Med tanke på att min dator crashar när som.. :)
Tänkte mest bara slänga in några ord här innan jag börjar ta tag i och städa mitt rum. Blir nämligen släktkalas här vid 3.


dock bara en del av rummet..

yesterday's outfit


update later! ♥

You think I ain't worth a dollar, but I feel like a millionaire

Jappjapp, har mitt Kvällsro-thé bredvid mig, lugn musik på. Ja, skön nedvarvning innan det blir att sussa. Fick faktiskt gjort hela 2 uppgifter på den stunden jag har suttit och pluggat ikväll. Jag kan om jag lägger manken te och fokuserar! Underbart lättande att ha mindre plugg kvar att göra! :)
Men nu te saken jag ville berätta om.. Det är nämligen så att mami ringde imorse och berättade att jag hade ett sommarjobb kirrat. Bara sådär! :D Det är på hennes jobb, ska sitta i växeln. Så jag har det jobbet hela sommaren och ska försöka jobba de flesta veckorna. Jag berättade detta för Rebecka på APU:n idag att jag då inte kunde jobba hos dom på Resteröds i sommar, men erbjöd mig att jobba på helger om dom behöver hjälp och det skulle hon ha i åtanke!
Inte mycket ledigt i sommar med andra ord, men å andra sidan kommer jag tjäna en hel del, inte fy skam! As they say; cash is king, right!?


natti peeps ♥

så äre, faktiskt

Ehum, det snöregnar??
Ah, tänkte mest bara säga att jag måste plugga nu men senare ska jag berätta något asnajs!
Enligt mig iaf.
Pussålänge


rockit

Heey!
Har slagit mig ner här framför datan efter en längre dag på APU:n. Ur datan strömmar det någon kind of reggaemusik (?) som satts på lite sådär random. Rätt go ändå haha! OJ, kollade klockan nu, lovade mamma att kolla te ugnen för 5min sen.. Bäst att springa upp!
Sådär, det var ingen fara med maten. Inget bränt här inte! :)
Jo, kikade nyss på Tradera efter jeansjackor since den übersnygga jeansjackan jag vill ha från H&M är slutsåld.. Den fanns där på Tradera, men bara 1 av dom var i min storlek. Får se om jag budar på'n. Jeansjackan är ett MÅSTE i Sarahs garderob i vår/sommar. Har planerat att införskaffa en under lång tid nu. Det löser sig, fanns en del andra helt okej snygga där också så.. Sen ska jag nog kolla runt lite på second hand också. Fynda fynda, jappjapp!
Fick mig en funderare samtidigt som jag kollade runt på jackorna på Tradera.. Nu f a n ska jag rensa ut ALL skit i garderoben som jag inte använt på ett bra tag! Jag tänker alltid att "jo men denna kan jag ju använda te sommarn" eller "men den här kommer nog till användning.. Någongång..." typ så brukar det låta haha! Ska se om man kan sälja av lite på Tradera perhaps? :) Om jag har något av värde vill säga... Hehe.

Arbetsdagen idag har varit lika intressant som vanligt. Har vart i butiken hela dagen idag. Tagit emot kunder, stått och slagit in i kassan och sånt you know. Börjar änna få liite pejling på kassan och alla "klädkategorier" som vi har. Everything runs smoothly. ;) Tråkigt väder idag bara, men kom en del kunder på eftermiddagen. Måste bara säga att det finns allt bra knepiga folk där ute i det svenska samhället! Det håller nog Rebecka med om också haha! ;p

Nä, men nu MÅSTE jag börja plugga, som jag egentligen skulle gjort utan att fastna här.. Hm, hoppsan.... (a)
Haare gött, hejhej! ♥

tuesday's look. with my new bracelet.

my 17th birthday

Jaa, då var även denna födelsedagen över. Den sjuttonde i mitt liv. Om man tänker att man "bara" är 17år jämfört med hur länge man ska leva så känns det inte så mycket, men om man tänker att man har funnits i hela 17 år nu så känns det betydligt större! Jag kommer ihåg massa barndomsminnen och de flesta födelsedagar jag haft, bra minnen! T.ex. på min 4-årsdag snubblade jag och slog i framtänderna i en fotölj, vilket ståhej det blev då! Eller när jag på min 10-årsdag fick min silvriga cykel. Ja, såna minnen. Jag ser tillbaka på dessa 17 glädjefyllda åren med ett leende på läpparna, men mest av allt ser jag fram emot resten av mitt liv och allt det har att erbjuda!

Med dom orden avslutar jag denna dag och säger godnatt! Jo, en sak te.. Vill tacka min superdupergoa familj för presenterna och allt, och alla fina gratulationer jag fått av alla. Det värmer!

Ciao!♥

min ängel, min bästavän, min Linndha

some people they call me crazy
for falling in love with you
they can take me and lock me away baby
'cause there's nothing those bars can do

i'll be the rising moon after setting sun

just to let you know you'll always have someone
i'll be the clearest day when the rain is done
so you'll always know

through the shake of an earthquake

i will never fall
that's how strong my love is
like a ship through the storm
we can risk it all
that's how strong my love is

i use to feel kinda lonely

cause the world it can be so fake
all that matters i'm telling you
is you and me only
and the fortress from love we make

i'll be the water you need in the desert land

just to let you know
you'll always have my hand
i'll be the woman you need to be a better man
so you'll always know


through the shake of an earthquake

i will never fall
that's how strong my love is
like a ship through the storm
we can risk it all
that's how strong my love is

can't nothing break us down

'cause we are heaven bound
like the mountain standing tall:
immovable
we're here to stay
can't nothing get in the way

through the shake of an earthquake

i will never fall
that's how strong my love is
like a ship through the storm
we can risk it all
that's how strong my love is

through the deepest waters

i won't let you drown 
that's how strong my love is 
cause we're the moon in the sky
that will never come down 
that's how strong my love is

inspiration

Var ett tag sedan jag skrev något inlägg som har med mode att göra.. Har suttit och letat och klippt & klistrat en stund nu och satt ihop några snygga outfits som jag gärna velat bära i vår/sommar! Men man får bara titta och njuta istället när plånboken inte är tjock nog. ;)
Satte ihop 2 outfits nu, gör resterande när jag har tid och orkar. Men dom kommer, promise!
En grej till, alla outfits är från H&M.



till den jag älskar mest

Till dig Linndha, min älskade.

Du är det finaste jag vet, Du är det dyraste i världen. Du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna, som fåglarna, som blommorna på marken. Du är min ledstjärna och vän, du är min tro, mitt hopp, min kärlek. Du är mitt blod, och mina lungor, mina ögon, mina skuldror, mina händer och mitt hjärta.


Sarah Blasko - Don't dream it's over

Update tomorrow, I promise darlings! Fashion report and stuff like that ;)
Devil wears Prada in 5 minutes, I'm lovin' it!

Until then ♥


easter

ojojoj, dags för lite uppdatering i snabba drag! Förra veckan var bra, har varit med om lite förändringar i skolan och klassen. Det är sjukt vad man har förutfattade meningar om folk. Det har jag haft om en del i klassen, men har nu upptäckt att dom är supersköna brudar! Jävligt goa. Känns som detta kommer bli en bra vår ändå.
Bjöd hem tjejerna på påskafton. Tjejkväll like the good old times, I like! Blev tacos, spel, prat, mys och lite dans ;) perfect night with my babes!

Har nu påbörjat veckan hos baby, home alone just the two of us. Har hittils varit underbart! (: Ser fram emot resten av dagarna! Resten av lovet har jag inte planerat, förutom att det blir Ullared någon dag. Man får ta dagen som den kommer, leva i nuet.

Nej, nu får jag ta och kila och umgås lite!
Ciao! ♥


soulsister ♥


RSS 2.0