is it true?



LOVE AT FIRST SIGHT!! ♥

je t'aime


Denna söta klänning från asos.com för ca. 330SEK skulle jag lätt kunna ha på mig. Ser otroligt mysig ut och jag bara längtar efter att få ta fram alla tjocka, mysiga kläder nu när graderna börjar sjunka.. (:

Är det något ni skulle kunna ha på er?

I am a growing force you kept in place



Den här tjejen, Clara, var sjukt bra i kvällens Idol-avsnitt! Underbar röst och låtvalet (älskar låten!!) passade henne perfekt! Jag tycker den matchar hennes utseende och allt. Och Elin Kling gjorde ett bra jobb med stylingen. Resultatet, en riktigt snygg och enkel outfit! (y)

Goodnight! ♥

changes

Ojojoj, nu är det klart! Sitter i soffan med MTV på i bakgrunden och tänkte börja med lite läxor. Men först vill jag berätta om läkarbesöket i Thn. Fick först vänta lite längre än vad vi egentligen skulle gjort (men men, det är ju så hos läkare..). Sen kom han ut och ropade upp mig så jag fick gå in i ett rum där så kollade han på leverfläckarna och konstaterade att de var godartade. Gött det! Så det blev att ta bort dom med laser. Vi gick in i ett annat rum för detta. Kan säga att gulliga mamma var mer nervös än jag och hade allt lite ont av att se mig ligga där xd. I alla fall, han började med den på näsan utan bedövning. Det lät, sved och brände till varje gång han lasrade men det var inte jättefarligt ändå. Sen efter 1/3 av den tyckte han att jag skulle få bedövning på den och den andra. Det gick bra att bedöva också och sen rullade allt på utan att jag kände något! :) Det luktade bränt, usch. Och sen fick jag kolla mig i spegeln, shit vad läskigt! Det var svullet och typ gult runt om och sen en grop där leverfläckarna hade suttit. ;o Men det ska ta ca. max 2v att läka och så (y)
Satte några fina plåster över som ni ser på bilden. Fin bild btw xd haha.



Ciao! ♥

tomorrow, tomorrow!

Jaa, imorgon är det dags. Dagen jag längtat efter i flera år! Jo, jag ska alltså till Trollhättan för att ta bort två leverfläckar i ansiktet. Äntligen! Kommer ju få ha plåster ett tag efter i och för sig men hoppas det inte blir så länge. Sen är jag friii! :D And yes, this is a big deal for me!

Fick reda på att vi är lediga imorgon också, underbart! Men får bara lite sovmorgon ändå eftersom jag ska till doktorn. (: Har huvudvärk men är ändå glad för nu ska jag sussa så gott i min säääng! Trötter.

Sweet dreams! ♥

I'll go crazy if I don't go crazy tonight


U2 gör feel-good låtar. Det är ett konstaterande.

Godnatt folks ♥

hot stuff.

Ohyes! Nu ska jag damma av bloggen och bli mer aktiv här! Lovely, aiiight? (; Och jag börjar de nya tiderna med lite heta kroppsprydnader jag vill ha just nu!

Bikerjacka - H&M (har nu införskaffat denna!♥)
Ankelboots - H&M
Leggings - H&M
Linne - Indiska
Scarf - Ellos

.

I don't need a man to make it happen
I get off being free
I don't need a man to make me feel good
I get off doing my thing

RSS 2.0